Life goes on…

După o lipsă îndelungată de timp apar si eu cu noutăți, cât de cât.
So, de prin luna februarie încoace s-au mai întâmplat una-alta.

În mare, în martie, o săptămână de zile am fost in Newport din nou, de data asta for St. Patty’s Day, actually for the parade. Întotdeauna am vrut sa prind parada. Masculi cu fuste si cimpoaie :D Apoi mi-am prelungit vizita bineînțeles, desi am zis că stau doar un weekend. There’s no place like Newport. I was in a Newport state of mind. Întotdeauna vizitele mele vor fi prelungite de cate ori am ocazia sa merg înapoi. Desi a plouat de numa’, n-a contat, toți erau/eram prea băuți ca să mai conteze vremea haha. Am pus toate pozele pe feisbuc asa că nu mai pun nimic aici. Ah, tot în Newport m-am vopsit din nou, so I’m back to red hair. Hurray!! I’m gonna keep it this way.
Am vizitat-o si pe Asia in Cumberland, oras la vreo 45 de minute depărtare de Newport. Am iesit la barul irlandez unde iese ea deobicei, si mi-a făcut cunostință cu toti prietenii ei care majoritatea erau gay. Funny.

În aprilie a fost Pastele. Ca un crestin ce cică sunt, am fost pentru prima dată la Înviere de când sunt aici. Cu ‘ajutorul’ altor români am aflat ca există aici în zonă o biserică românească ortodoxă. Multă românime. Slujba ca de-obicei mi-a adus aminte de ce am încetat să mai merg la biserică, deja era ora 2:30 dimineața si popa nici nu începuse predică incă, asa că am uschit-o, nici dracu’ nu ți-o mai stat. Apoi pască, umpluturi, ouă vopsite si dincoace curcan umplut, că doară ei nu folosesc mielul ca noi, and egg-hunt for kids (plasezi ouă colorate de plastic umplute cu dulciuri, prin grădină, si pui copiii să alerge de nebuni să le recupereze..). Mnah fiecare cu tradițiile. Măcar am scăpat de tradiționalul nostru stropit, parfumuri scuipate în cap de te ia cu dureri de cap de la atâtea mirosuri.

La sfârsitul lunii am fost în Baltimore, Maryland! Concert Gogol Bordello! În deschidere ceva trupa Jesse nu-stiu-cum si Devotchka! Foarte tare! Si măcar mai adaug pe listă un oras vizitat lol. Clădiri înalte, poduri. În jur de ora 1 noaptea am pornit spre casă că toți aveam de mers la servici dimineața/ziua următoare. Asa am ajuns acasă în jur de ora 4 dimineața. Some more sober than others.

Luna mai mi-a adus mai multe ore la servici. Am început cu Ziua Mamei (că la ei se sărbătoreste pe 9 Mai, just a Did-you-know random fact). Nebunie la servici. Anu viitor dacă mai sunt aici, o să evit pe cât se poate să lucrez pe 9 Mai lol. Ah, si am interacționat pentru prima dată cu un travestit :D Nu mi-am dat seama din prima până când i-am auzit vocea groasă si m-am uitat mai atent la mâini :D Sweet.

În rest îmi ‘omor’ nopțile de marți pe la Ugly Oyster, noul bar irlandez unde sunt ca acasă cu mica mea familie de prieteni care mergem în fiecare marți.
Asa i-am cunoscut pe Caroline (cu care am si fost la concertul Gogol), fratele ei Dave (‘the inventor’), Jen si Janay (fete care si ele erau într-o echipă adversă de darts), Steve (o minunăție de om care încă se crede în epoca renascentistă), Frank, Bob, Geoff, Murray etc. and of course my girls from the bar, Christy and Jen, and Lisa. Ziua mea preferată din săptămână. Mica mea familie. It’s me and my friend Dan, bucătarul de la Diner. Si mai nou Dave (David-the funniest man I know), un client de la Diner. Ah, miercurea asta am văzut alt travestit la bar, o trebuit să-i aud vocea din nou (când mi-o admirat inelul) si am văzut puțină mustață si trăsăturile faciale, ca să-mi dau seama. Ca să aflu apoi că The Ugly O. este recunoscut ca fiind un bar de gay. Even sweeter.

Miercurile de Darts s-au terminat. Miercurea asta, 12 Mai, am avut ultimul joc, în playoffs, la care am pierdut eroic. Frumos fost cât fost. Urmează petrecerea de pe 4 iunie.

Zilele astea se arată busy. Joi la servici de la 9pm – 5am, vineri 10pm – 6am, sâmbătă lucrez dublă 5pm – 6am si duminică dimineața we’re planning on going to Hershey Park, parc de distracții. Me, Caroline, her sister Krista and Murray, probably more, de la 10 dimineața până pe la 8 seara. Me is excited! Roller-coasters and stuff!

Cam atât deocamdată. Trebuie să mă pregătesc de mers la servici.
Peace out!

P.S.: Now that my hair is red, the same old lady care o făcut atâta caz din părul meu, se pare că după spusele ei “this one ain’t better than the other one” [referitor la culoare] si că I’m “not nice to look at”. Oh well, life goes on.

Currently listening to: Five Finger Death Punch – Walk away

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: